刘海霞

学科:计算数学

查看更多>

教师博客

Good news! Our paper "Phase retrieval for sub-Gaussian measurements" has been accepted by Applied and Computational Harmonic Analysis.

发布时间:2021-01-05 点击次数:

地址:湖北省武汉市洪山区珞喻路1037号 邮政编码:430074

访问量: | 开通时间:-- | 最后更新时间:-- 手机版